Welkom op de site van Horanda voer.

Op deze site vindt je overzichtelijk de diverse soorten voer voor koi en andere vijvervissen welke wij naar eigen receptuur produceren, alsmede de geschiedenis van ons koivoer. Wij leveren een complete voerlijn van baby tot jumbokoi en van goudvis tot steur. Tot op heden hebben we al vele tonnen voer geproduceerd en verkocht wat bewijst dat ons voer prijstechnisch en kwalitatief zeker aan uw voorwaarden zal voldoen. Je kunt Horanda voer vergelijken met een ieder ander willekeurig merk en na verloop van tijd zul je merken dat het voer van uitstekende kwaliteit is en dat je koi niets anders meer willen.

Wij laten ons voer produceren bij een voederfabriek in Europa. Het voer zit dus niet een jaar in een silo maar wordt geproduceerd op het moment dat wij de opdracht geven. Ons voer is dus gegarandeerd vers. Als verpakking hebben wij gekozen voor emmertjes welke lucht en waterdicht af te sluiten zijn. De verpakking en kwaliteit van het voer zorgen ervoor dat u het voer minimaal een jaar kunt bewaren.

Wij verkopen ons voer rechtstreeks aan de hobbyist en via de tussenhandel tegen een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Via onze webshop kun je rechtstreeks bij ons bestellen. In de webshop vindt je tevens diverse andere producten van bekende merken en de Horanda medicijnen en waterverbeteraars.Meer weten ? Vul het
Contactformulier in!

 

 

 Printer vriendelijke pagina     Stuur dit item naar een vriend(in)  

Menu

   Webshop

    Copyright 2004-2010, Horandavoer.nl. Alle rechten voorbehouden.